ACADEMY SUFEE SNOW

ACADEMY SUFEE SNOW

Menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet dan berjaya membantu ahli membuat jualan.

MOCOPY WRITING BANK

MOCOPY WRITING BANK

Menyediakan copy writing yang telah diperakui proven dan berjaya menghasilkan jualan tertinggi. 1001 jenis copy writing tersedia di MOCW Bank.

MOFB LIVE STUDIO

MOFB LIVE STUDIO

Medium perantaran yang semakin popular dalam pemasaran masa kini. MOFB Live Sudio dihoskan oleh Mek Opie Sendiri.

GROUP SUPPORT REAL TIME

GROUP SUPPORT REAL TIME

Group support Mek Opie sentiasa beropresi tanpa henti bagi memudahkan ahli berhubung jika terdapat sebarang masalah teknikal

REWARDS EVERY MONTH

REWARDS EVERY MONTH

Sebagai penghargaan kepada ahli ahli Mek Opie yang berjaya hasilkan jualan mengikut KPI yang telah ditetapkan

MAKE MONEY WITH MO

MAKE MONEY WITH MO

Melalui "Make Money With Mek OPie" telah lahirkan ramai usahawan online yang telah berjaya hasilkan pendapatan lumayan

200
Stokis Agen
10000
Followers
18
Negara
61651
Pelanggan

TESTIMONI

Sedih tau if dapat leader yang terumbang ambing, sombong kemain. Syukur sangat dapat ketemu Mek Opie dan tentera tentera perangnya. Tak pernah nak menyombong pun, kita yang nubis pun boleh pelan pelan kayuh asal ada ilmu yang proven dari team ohsem Mek Opie. Moga Mek Opie makin dilimpahkan rezeki yang mencurah curah selalu. Allahumma Amin.
Siti Hasmina

Siti Hasmina

Tawau Sabah, Malaysia
Banyak Leader yang cuma tahu push anak anak bawahan buat sales macam nak mati sudah la campak ilmu tanpa ada pencerahan dan biar kami tenggalam timbul. Syukur alhamdulillah jadi tentera perang Mek Opie, banyangkan lah dari bersila sampai boleh berdiri dengan ilmu yang Mek Opie ajar dan curahkan tanpa jemu dan merunggut . Semoga Mek Opie dimurahkan lagi rezeki.
Cik Puan Kenit

Cik Puan Kenit

Perak, Malaysia
Pertama sekali sarah nak ucapakan terima kasih kerana memberi peluang kepada sarah untuk jana income didalam team sufee snow. Mek Opie banyak sangat membantu sarah, orang luar pun dah tak pandang rendah sebab sarah dah ada income sendiri. Terharu sangat sangat, hanya Allah je dapat membalas jasa Mek Opie dan semoga Mek Opie terus dimurahkan rezeki.
Sarah Rosul

Sarah Rosul

Melaka, Malaysia